Tervetuloa blogiini!

Tämä blogi tarjoaa lumoavia lankoja, värjäyskokeiluja, käsityötarvikkeita, painokokeiluja, kättentaitoja ...

torstai 28. huhtikuuta 2011

Haaveiluja

Minulla on ihana ja idearikas hieroja. Käyn Kaisa :n luona niska-hartiahieronnassa säännöllisen epäsäännöllisesti, ja se taitaa olla neulontaharrastukseni pelastus. Kaisa heitti ilmaan idean neuleretriitistä. Sinänsä ideahan ei ole uusi, mutta tartuin tähän: Miltä kuulostaisi neuleretriitti Lapissa? Syksyllä ruska-aikaan, kun ei ole enää kiusallisia sääskiä tai mäkäräisiä, vaan ihana värihehku luonnossa, hehkuvat langat mukana, neulontaa, pieniä patikointeja, nuotion rätinää, mukava majoitus ja hyvää ruokaa.. toinen idea mikä lähti lentoon tästä mielikuvasta, on järven rannalla sijaitseva mökki, jossa on rannassa värjäysmahdollisuus. Värjäysretriitti järven rannalla, ajankohtana syksy, jolloin värjäysmateriaalia on yllin kyllin luonnosta saatavilla, päivät lämpimiä ja illat viileitä. Näitä haaveita minä jään hellimään ja miettimään.. : )

3 kommenttia:

 1. Osasitpas hyvin maalata mieleen maiseman. Ihan ajatus mutt en mä varmaan Lappiin asti, aikas kallista tämä kotimaan matkailu. Ja voiks nimi olla joku muu ku retriitti? Mä en vaan millään saa retriitti-sanaa sopimaan näihin neuletapahtumiin.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa aivan ihanalta. Lappiin asti saattaisi olla vähän kallista matkustaa, mutta heti kun tälläistä järjestyy vähän lähempänä niin ehdottomasti mukana!

  VastaaPoista
 3. Kristiina: tuo retriitti-sana tässä yhteydessä on höhlä. Tähän pitäisi keksiä jokin paremmin sopiva termi.

  Ja kyllä, kotimaan matkailu on kallista, ulkomaillekin pääsee usein halvemmalla kuin mitä lennot Suomen sisällä maksaa (nimim. vanhemmat asuvat Lapissa..)

  No. Nämä ovat näitä haaveita. Näitä pitää vain muokata niin saadaan toimimaan nämä!

  VastaaPoista