Tervetuloa blogiini!

Tämä blogi tarjoaa lumoavia lankoja, värjäyskokeiluja, käsityötarvikkeita, painokokeiluja, kättentaitoja ...

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tammisaari on ihqu

Minä olen ihan hurahtanut Tammisaari-fani. Ihana mieheni vei minut eilen Tammisaaren Cafe Adaan syömään. Jos olette Tammisaaren suunnalla kesällä -tai mihin vuodenaikaan vain- niin Cafe Ada on mitä ihanin ruokapaikka! Ravintola on hurmaava, sisustukseltaan ja sijainniltaan, palvelu on ystävällistä ja tietysti; ruoka on hyvää mutta myös kaunista.

Ja tietysti Tammisaaresta löytyy myös lankaliike, Sländan. Siellä pitää myös käydä!

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesä on

Meillä on helle. Sekä putiikin sisällä että ulkona. Kesä on täällä, nyt. Huomenna keskiviikkona olemme viimeistä päivää auki klo 11-18, ja sitten laitamme kaupan putkiremonttia varten kiinni. Lämpimästi tervetuloa taas elokuussa ostoksille! Kesän aikana onkin sitten hyvä pähkäillä syksyn lankatilauksia..

torstai 23. kesäkuuta 2011

Hyvää juhannusta!

Juhannus on vihdoin täällä. Putiikkini kannalta se tarkoittaa sitä, että huomenna olemme jo juhannuksenvietossa. Maanantaina taas tervetuloa!

Sain upean kirjan eilen: Pitsit puikoille. Ongelma on se että kirja on täynnä niin hienoja malleja etten tiedä mistä aloittaisin..! Jotain silkkiä sen olla pitää.

Ensi viikosta: liiketiloissamme alkaa heinäkuun 1.pvä putkiremontti. Olemme siis koko heinäkuun kiinni, ja avaamme taas elokuussa heti kun mahdollista, mutta viimeistään maanantaina 8.elokuuta. Noihin aikoihin pitäisi verkkokauppanikin olla valmis ja avajaiskuntoinen : )

Olipas sekava kirjoitus, siitä huolimatta - hyvää juhannusta!

tiistai 21. kesäkuuta 2011

torstai 16. kesäkuuta 2011

Haluan it-neroksi

Nyt on tositoimet päällä; olen kuvannut lankakeriä, väsännyt tekstejä, ja ennenkaikkea, ihmetellyt tietokoneeni salattua elämää. Miksen oi miksen kiinnostunut nuorena atk:sta? Itkua ja hammasten kiristystä, kun ei onnistu ensimmäisellä, eikä toisella, eikä kolmannella... you got the point. Kunpa olisi ollut yhtä suuri intohimo tietokoneita kohtaan kuin on lankoja! Mutta, kyllä tämä verkkokauppa tästä lähtee, vaikka sitten joutuisin viemään kuvan kerrallaan mainostoimistoon. Huh.

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Nappia vaille valmis

Kesäneule on hippusta vaille valmis, vain nappi ja silitys puuttuu. Kunhan nämä viimeistelyt on saatu tehtyä, saatte myös kuvan.

Ja mitäköhän sitten puikoille? Pääsin viime viikolla selaamaan Johanna Kosken ja Kristel Nybergin Pitsit puikoille -kirjaa, josta löytyi IHANIA neulemalleja! Ja ilokseni huomasin että useassa mallissa oli käytetty BC Garn lankoja, Allinoa, Jaipur silk tai Jaipur silk fino -lankaa : )  Kuluneen helteisen viikonlopun jälkeen silkki ei tuntuisi yhtään hullummalta vaihtoehdolta.

Toisaalta, ihastuin myös "käsityö" lehden (Viron suurin käsityölehti, kesä 2011) pariin neulemalliin. Katsokaapas lehdestä vihreä riikinkukkomekko s.15 ja lyhythihainen toppi s.7. Upeita ovat! Riikinkukkomekon kaarrokkeet saivat jo minut kokeilemaan luomupuuvillalankaa tähän, ei vihreänä vaan lilana. Katsotaan lähteekö mekon neulominen tästä..

Vettä sataa, ihanaa.

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Viimeinen rutistus..!

Olin oikeassa; asiakkaani sai tämän neuleen valmiiksi ennen minua, mikä nyt ei ollut mikään yllätys. Mutta enää puuttuu toisen hihan resori, saumojen ompelu ja napin kiinnittäminen. Ei paha! 







lauantai 4. kesäkuuta 2011

Ihana helle!

Kylläpä tuli ihana ilma näin koulujen päättäjäispäiväksi! Tänään minulla on myös aihetta iloon, keskimmäinen lapseni toi kotiin hymypatsaan : )
Kun aikoinani itse kirjoitin ylioppilaaksi, oli Torniossa ennätyshelle, +25 astetta. Ylioppilaslakki tuntui hieman tukalalta silloin, samoin kaikki juhlavaatteet.. Onnea kaikille kouluista valmistuneille, ja hyvää kesää kouluvuoden päättäneille oppilaille, loma on ansaittu!

Yo-aiheisen kilpailun voisin järjestää ensi talvena, kuka suunnittelee langoistani parhaimman vaihtoehdon yo-lakille.. pistetäänpä asia hautumaan.

perjantai 3. kesäkuuta 2011

Huominen aukiolo poikkeuksellinen

Huomenna kimmelvilla & Inari Shop avaa ovensa vasta n. klo 11, johtuen koulujen päättäjäisistä. Olemme nyt siirtyneet aukioloajoissa kesäaikaan, joka tarkoittaa sitä että suljemme lauantaisin jo klo 14. 


Helle hellii, bikinit virkkuukoukuille ; )