Tervetuloa blogiini!

Tämä blogi tarjoaa lumoavia lankoja, värjäyskokeiluja, käsityötarvikkeita, painokokeiluja, kättentaitoja ...

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ihana kevätpäivä

Täydellinen kevätpäivä! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lumet sulaa! Liikkeeseeni saapui Noron Aya, kaksi väriä tosin vain, kahta vielä odotellessa! Ihanaihana lanka! Puuvillaa, silkkiä ja ripaus villaa. Pipo on lähes valmis tästä langasta, kameraa odotellessa.. Ja ohjekirjastakin löytyy tälle langalle ohjeita!

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Naisten neulontaa keskiviikkona

Keskiviikkona 30.3 klo 18.30-20.30 olette taas lämpimästi tervetulleita Kauniaisten Sebastokseen neulomaan, höpöttelemään, juomaan teetä, vain olemaan ja nauttimaan muiden naisten seurasta! Neulo tai virkkaa, jatka keskeneräistä työtäsi, tai neulo keskosnuttu vauvalle, nutut lähetetään Afrikkaan srk:n puolesta.

torstai 24. maaliskuuta 2011

Pipot päähän, siskot!

Täällä Kauniaisissa on kamala myrsky! Tuulee niin että naapuriyrityksestä ikkuna räjähti rikki..! Onneksi ei ollut kahvikuppi kädessä kun tämä tapahtui, ääni oli melkoinen. Joten, pipot tiukasti päähän ja lämpimät tumput käteen, ja huivi suojaamaan vielä poskia. Pysykää lämpiminä!

tiistai 22. maaliskuuta 2011

kimmelvillan 1. blogiarvonta!

kimmelvillan ensimmäinen blogiarvonta aukeaa nyt: vastaa kysymykseen mikä on mielestäsi ihanin lanka, ja voit voittaa Lang Yarns Jawoll magic dégradé lankaa + yllätyksen! Arvonta suoritetaan aprillipäivänä 1.huhtikuuta. Kipinkapin kertomaan vastaus!

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Kylmenevää luvassa ennen kevättä

Sääennustaja informoi minua juuri, että huomenna tiistaina on tämän viikon lämpimin päivä, ja sitten kylmenee. Hrr. Jos on lapaset hukassa niin tässä on nopea projekti, Punta Yarns Merisoft lapaset. Yksi kerä riittää aikuisten lapasiin, puikkokoko 3,5. Pysykää lämpiminä!





sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Lunta ja kevätlankoja

Eilen lauantaina tuli taivaan täydeltä lunta täällä Kauniaisissa. Siitä huolimatta - uusi kevälanka on nyt tullut; BC Garnin ihana Allino! Allino on 50% puuvillaa, 50% pellavaa. Hyvät värit ja ihana tuntu! Lisäksi täydennyksenä sain BC Garnin Jaipur Silk lankaa, mustan ja vaaleanpunaisen. Lisää kevätlankoja odottelen tulevalle viikolle saapuvaksi.. 







keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Hartiastoori jatkuu..

Taivaallinen aloitus aamulle; kävin hierojalla selkä-hartiahieronnassa, ja sanon suoraan että oli elämäni paras hieronta! Aiemmat hierojat ovat yrittäneet tehdä minusta muusia, mutta nyt oli hieroja joka TODELLA tietää miten käsitellä jumissa olevia lihaksia. Kiitos Kaisa!! Tässä linkki Kaisan sivuille http://kammari.fi/  Menkää immeiset ajoissa hierojalle ennenkuin saatte itsenne samaan jamaan kuin itse olen..

maanantai 14. maaliskuuta 2011

Keskiviikkona 16.3 neulotaan Kauniaisten Sebastoksessa

Neulomaan pääsee taas ylihuomenna keskiviikkona, kun kokoonnumme Kauniaisten Sebastokseen neulomaan ja virkkaamaan. Aloitamme 18.30 ja 20.30 pitää kutimet pakata kassiin. Tervetuloa!

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Neulojan hartiat kiittää - kuntosalikausi avattu

Hankin kuntosalikortin tammikuun viimeinen päivä, koko vuodeksi paikalliselle kuntosalille. Tänä aamuna kävin ensimmäistä kertaa salilla. Yritin kyllä keksiä hyviä tekosyitä olla menemättä, mutta sain puhuttua itseni ympäri ja menin. Tuntui hyvältä! Varsinkin hartiaseutu kiittää, niska-hartiajumituksia on..

Ma-ke tarjous!

Maanantaista keskiviikkoon 7.-9.3 on tarjouksessa Novitan Puro, värit Aallokko, Metsä, Takkatuli, Kukkaniitty ja Luumupuu. Tarjoushinta on 3,50€ , norm.4,10€. Tervetuloa ostoksille! 

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Verkkokauppa-pohdintoja, apua!

Viime viikot olen kahlannut kymmeniä eri verkkokauppoja läpi; olen siis perustamassa söpösen kivijalkaliikkeeni kylkeen verkkokaupan. Mutta palveluntarjoajia on PALJON, mutta tyytyväisiä verkkokaupan omistajia on vähän. Huono yhtälö. Jos Sinä tiedät hyvän, toimivan verkkokaupan, (ja omistajan) niin auta minua! Laita minulle sähköpostia, kimmelvilla ät gmail.com ja kerro miksi ko. verkkokauppa on hyvä. TAI jos tiedät taitavan it-gurun, joka tekee verkkokauppoja/muokkaa niitä, niin ole kultainen ja laita hänestäkin tietoa minulle!

keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kevätuutuuksia langoissa & uusi Moda lehti

Pari uutta lankaa olen taas saanut; Lang Yarnsilta viileä viskoosi-pellavalanka, nimeltään Korfu, sekä Debbie Blissiltä syötävän (!) ihana kidmohair-silkkilanka Angel. Eilen ilmestyneessä Moda-lehdessä oli Angelista yksi malli, nro 17. Moda-lehden neulemalliin nro 3 saat myös langat minulta, Malabrigon pehmeä merinovillalanka Lace löytyy valikoimistani. 





Terveysasiaa!

Eilen iski silmään uutinen mtv3:n nettisivuilta:  http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/03/1282351/eu-komissio-suosittelee-lasiset-tuttipullot-kayttoon

Lyhyesti: muovisiset tuttipullot sisältävät usein BPA:ta, joka on haitallinen aine ihmisille. Katsoiko joku teistä maanantai-iltana Ykkösdokumentin Terveys lautasella? No, siinä käsiteltiin myös tätä aihetta. Ohjelman voi katsoa Yle Areenasta,  http://areena.yle.fi/haku//uusimmat/hakusana/terveys+lautasella 

Ilokseni voin kertoa, että Inari Shopin puolella on myynnissä teräksestä valmistettuja juomapulloja, joita voi käyttää myös tuttipulloina, ja nämä pullot ovat BPA-vapaita! 



Aion vaihtaa lapsilleni sekä itselleni muoviset retki- ja treenipullot näihin, ei enää liukenevia muoveja meille, kiitos!