Tervetuloa blogiini!

Tämä blogi tarjoaa lumoavia lankoja, värjäyskokeiluja, käsityötarvikkeita, painokokeiluja, kättentaitoja ...

lauantai 30. lokakuuta 2010

Lankoja lankoja lankojaaaahh..!



Langat alkavat pikkuhiljaa olla kaupassa. Torstaina pääsivät ensimmäiset jo näyteikkunaan, ja tänään kävin -elämäni ensimmäistä kertaa pora kädessä!- poraamassa tangot seinälle, joihin lankavyyhdet pääsevät edustavasti esille. Mitä kaikkea ihanaa minulla on? No tietysti Malabrigoa, Noroa, Debbie Blissiä, Lanaknitsin hamppulankoja, BC Garnin silkkilankoja ja huivilankoja, Lang Yarnsin lankoja sekä omaa, käsinvärjättyjä kimmelvilla-lankoja. Vielä laatikollinen lankoja kauppaan ja valaistus kuntoon, niin maanantaina on hyvä aloittaa!

maanantai 11. lokakuuta 2010

Yhden lankakaupan synnytystarina

Tervetuloa kimmelvillan blogiin!

Marraskuun 1.päivä avautuu Kauniaisissa uusi yritys, kimmelvilla. Aloitan yhteistyön Inari Shopin www.inarishop.fi kanssa, josta löydät minut käsityötarvikkeineni ja lankoineni.

Tätä yritystä olen synnyttänyt kauan. Käsityöharrastus on seurannut minua läpi elämäni, ja kaksi vuotta olen työstänyt yritys-ajatusta. Vatsan pohjassa tuntuu perhosia, kun nyt tämä ihanuus viimeinkin toteutuu!
Tosin tuntuu myös pelonsekaisia tunteita, miten ehdin saada kaikki valmiiksi, kun on enää kolme viikkoa aikaa h-hetkeen.